Hoe maak je een stekerbare woninginstallatie echt efficiënt?

Gepubliceerd op 28 augustus 2020Leestijd: 2 minuten

Natuurlijk, Wieland GST18® stekerbare installaties in woningen zijn zeer innovatief en veel sneller aan te leggen dan conventionele installaties. Maar er is meer nodig om het maximale rendement uit een stekerbare woninginstallatie te halen. Isolectra, importeur van Wieland in Nederland en expert in stekerbaar installeren, helpt installateurs daar mee.

tekening woningbouw.png 

Een stekerbare installatie voor iedere woning

Niet elke woning is hetzelfde, voor een houtskeletbouw woning maak je andere materiaalkeuzes en topologiekeuzes dan voor een transformatiewoning of een traditioneel gebouwd rijtjeshuis. Kies je een stekerbare centraaldoos infrastructuur in het plafond of een stekerbare verdeler infrastructuur in de wand? Dat hangt af van de constructie van de woning. 

Onze consultants kennen alle alle ins en outs van stekerbaar installeren en weten welke normen van belang zijn. Zij maken in overleg met jullie engineers een ontwerpvoorstel en helpen jullie de beste keuzes voor de installaties te maken. 

Breed portfolio en moderne productiemethoden

We werken met de beste materialen. Wieland is de uitvinder van de stekerbare installatie en wereldwijd marktleider. Dat toont zich in de ongeëvenaarde breedte van het GST18® productportfolio met oplossingen voor elke woning, de modernste productiemethoden en het hoogste kwaliteitsniveau. En dat heb je als installateur nodig om een goede installatie te maken en optimaal te profiteren van de voordelen van stekerbare installaties. 

Online trainingen

Installateurs zijn vakmensen, maar voor nieuwe taken en technieken moet je getraind worden. Om jullie skills snel op te kunnen bouwen biedt Isolectra op www.isolectra.academy gratis online trainingen stekerbaar installeren aan. Zo weten jullie engineers en monteurs precies waar rekening mee gehouden moet worden.

Begeleiding van A tot Z

Een project doe je samen. Samen maken we een planning en leveren wij alle schakelmaterialen geassembleerd me de juiste kabel en connector aan. Zo kan jullie team een vliegende start in het project maken. 
Ook na de start begeleiden we het project. Samen me de ETG leveren we de materialen efficiënt aan. Indien gewenst op de bouwplaats, elke kabel gelabeld, samengevoegd in kits per woning, just in time, exactly in place. Alles om zo snel mogelijk een foutloze installatie te bouwen.

En na het project evalueren we: wat is er goed en wat kan beter, zodat we bij het volgende project samen nog beter voorbereid aan de slag kunnen. 

Onze kennispartners