Welkom bij Isolectra

Stekerbaar installeren: sneller, efficiënter en duurzamer

We innoveren. Continue. Ook in de installatietechniek kunnen oplossingen sneller, efficiënter en duurzamer. Uit die overtuiging zijn Isolectra’s stekerbare installatie oplossingen ontstaan. Kant en klaar. Minder kabel, minder kans op fouten en minder kosten.  

Efficiency is hét sleutelwoord in onze huidige maatschappij. Het doel? Meer doen, in minder tijd. Stekerbaar installeren helpt installateurs, aannemers, bouwgroepen, casco- en prefab-bouwers om dit doel te behalen. Losse snoeren, leidingen, kabeldozen en lasdoppen zijn verleden tijd. Plug & play installeren is de toekomst. Sneller, slimmer en veiliger.  

Wij durven ons dé specialist te noemen op het gebied van Stekerbaar installeren in Nederland. Sinds Isolectra het Wieland GST18®-systeem introduceerde in Nederland, heeft stekerbaar installeren een grote vlucht genomen. En daar zijn we trots op! We blijven, samen met onze leveranciers, ontwikkelen. Inmiddels is er voor elk vraagstuk een passend systeem. Voor ieder project de juiste stekerbare oplossing. En op het gebied van kwaliteit doen wij, nog steeds, nooit concessies. 

Partner in het werkveld

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Wij hebben onze partners en opdrachtgevers nodig. En zij ons. Kennis delen met bouwers en installateurs in het werkveld is hiervan een belangrijk onderdeel. Wij zijn pas tevreden als het werkt. Samen iets bereiken. Samen werken aan een betere omgeving, voor iedereen. Samen groeien. En samen de wereld veroveren. 

De uitdaging van de opdrachtgever, is onze uitdaging. We kijken over zijn schouder mee, luisteren, adviseren, regelen en sturen bij. Kortom wij zijn een partner in het werkveld. Dit doen we onder andere door het bieden van projectbegeleiding, consultancy en meer.  

Maar ook met onze eigen Isolectra Academy. Want… Kennis is macht, maar kennis delen is kracht. Maak kennis met onze online leeromgeving vol informatie, handige tools en tips & tricks over stekerbaar installeren. Dé plek waar onze opdrachtgevers kennis kunnen opdoen en meten.

Welkom bij Isolectra

Onze kennispartners