204 kamers volledig stekerbaar uitgevoerd

Flexibel systeem dat tijd bespaart

Opdracht

De voormalige vestiging van de Rotterdamse Bankvereninging, een gebouw uit de jaren 20 waarin architectuur en moderne ruimtes zijn gecombineerd, krijgt een volledige transformatie en is herontwikkeld naar een luxe viersterrenhotel. In opdracht van Steegman elektrotechniek heeft Isolectra hier de stekerbare E- installatie mogen leveren.

100% Stekerbaar

Ondanks alle uitdagingen die een dergelijke renovatie met zich meebrengt, is het gelukt twee hotelkamers per dag volledig te installeren door stekerbaar te installeren.In totaal zijn alle 204 hotelkamers verdeeld over 7 verdiepingen, een restaurant en de gangzones volledig stekerbaar uitgevoerd met Wieland. Dit betekende dat er geen gebruik meer werd gemaakt van losse snoeren, leidingen en kabeldozen. Alles werd alles kant-en-klaar, prefab aangeleverd.

204 kamers volledig stekerbaar uitgevoerd
  • 15.000m2
  • 204 hotelkamers
  • 15 type kamers
  • 7 verdiepingen
  • Faalkostenreductie
  • Flexibele installatie
204 kamers volledig stekerbaar uitgevoerd

Snel en efficiënt

Tijdens de bouw werd er geen gebruik meer gemaakt van losse snoeren, leidingen en kabeldozen. Alles werd alles kant-en-klaar, prefab aangeleverd. De materialen werden op maat gemaakt en vooraf in elkaar gezet en per kamer en per verdieping verpakt en gecodeerd. Op deze manier kun je met stekerbaar installeren zo'n 60 tot 90% aan arbeidstijd besparen en reduceer je de faalkosten bovendien maximaal.

Bekijk ook ons nieuwsbericht over hoe Isolectra Voco hotel Den Haag 100% stekerbaar opleverde.

Onze kennispartners