Stekerbare verlichting voor grootste digitale toetslocatie

Isolectra levert stekerbare verlichting aan De Radboud Universiteit Nijmegen

Opdracht

De Radboud Universiteit Nijmegen, Comeniuslaan 4 en 6, is grondig verbouwd en heringericht en beschikt momenteel over de grootste digitale toetslocatie van Nederland. Beide gebouwen zijn door CroonWolter&dros voorzien van nieuwe technische installaties. Voor het eenvoudig aansluiten van de verlichting zijn de stekerbare technieken van Wieland ingezet.

Beperkte hoogtes

In de Comeniusgebouwen zijn 923 werkplekken gerealiseerd, bovenop een computervloer. Vanwege de beperkte beschikbare ruimte onder de vloer is gekozen voor een stekerbare oplossing voor de voeding van alle computers. Isolectra heeft hier zeer platte Wieland verdeelblokjes geleverd waar vandaan eenvoudig en snel naar alle werkplekken doorgestekkerd kon worden.

Stekerbare verlichting voor grootste digitale toetslocatie
  • Stekerbare verlichting
  • 923 werkplekken
  • Computervloer
  • Korte doorlooptijden
  • Minimale faalkosten
Stekerbare verlichting voor grootste digitale toetslocatie
 

Gesorteerd per installatie en verdieping

Alle verlichting is stekerbaar uitgevoerd. Via groothandel Technische Unie heeft Isolectra Wieland koppelsnoeren, aansluitsnoeren, splitters, verdelers voor de verlichting en sensoren voor de toiletgroepen geleverd. De levering via speciale rolcontainers, waarin alle stekerbare producten per installatie en verdieping zijn gesorteerd zorgde voor korte doorlooptijden en weinig tot geen faalkosten.

Bekijk ook ons nieuwsbericht over hoe wij stekerbare verlichting realiseerde voor Radboud Universiteit Nijmegen [https://admin.isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/comeniuslaan-4-en-6-nijmegen-stekerbare-verlichting-voor-grootste-digitale-toetslocatie/].

Onze kennispartners