Stekerbare licht- en vloerinstallatie

voor NATO Den Haag

Opdracht

Het NATO-complex in Den Haag was toe aan uitbreiding en renovatie vanwege de hedendaagse eisen en het groeiend aantal medewerkers. HOMIJ Grote Projecten werd ingeschakeld voor het ontwerp en de realisatie van de technische installaties voor het nieuwbouw deel. Samen met HOMIJ Grote projecten heeft Isolectra al meerdere projecten stekerbaar uitgevoerd en ook voor dit project deed de partij een beroep op Isolectra.

 

Computervloer

Het NATO-complex leende zich uitstekend voor het concept van stekerbaar installeren. Zo’n driekwart van de elektrische installatie bevond zich onder de computervloer. Deze vloer op poten met daaronder 27 centimeter holle ruimte bood een uitgelezen kans om het plug-and-play installatieconcept ten volle te benutten.

 

Stekerbare licht- en vloerinstallatie
  • Uitbreiding & renovatie
  • Stekerbare licht – en vloerinstallatie
  • Tijdsbesparing
  • Flexibele installatie
Stekerbare licht- en vloerinstallatie

Blackbox

Isolectra is in een vroeg stadium betrokken geweest bij dit project, namelijk al bij de pre-engineering. Op basis van een bestek is de engineering gemaakt en zijn de componenten geleverd. De nieuwbouw is voorzien van een stekerbare licht- en vloerinstallatie van Wieland gecombineerd met de vloerboxen van A. & H. Meijer, type blackbox, welke geleverd zijn in standaard configuratie. Echter kunnen deze ook klantspecifiek geleverd worden afhankelijk van de gewenste toepassing. Er is van alles mogelijk, de intelligentie bevindt zich in de box. Met als voordeel dat het installeren slechts een kwestie is van plug-and-play installeren, wat ook de essentie is van het concept stekerbaar installeren; tijdswinst behalen en installatiegemak.

Lees ook ons nieuwsartikel over hoe Isolectra bijdroeg aan een stekerbare licht- en vloerinstallatie voor NATO Den Haag.

Onze kennispartners