100% stekerbare installaties voor appartementen House of Arnhem

Stekerbare installaties voor House of Arnhem

Opdracht

Het voormalige kantoorgebouw van ING aan de Velperweg is getransformeerd naar 153 huurappartementen voor jonge starters. Om het gebouw geschikt te maken voor bewoning, werden diverse bouwkundige en installatietechnische wijzigingen doorgevoerd. Zo werd het gebouw casco gestript en opnieuw ingedeeld. In opdracht van Linthorst Techniek mocht Isolectra hier de Wieland stekerbare installaties leveren.

 

Naadloze koppeling

Per kamer werden twee voorgeassembleerde centraaldozen met Wieland-snoeren en connectoren boven de verlaagde plafonds gemonteerd. Vanaf deze centraaldozen konden de monteurs eenvoudig verder stekeren naar de verlichtingsschakelaars en/of wandcontactdozen in de wanden. Het schakelmateriaal in dit project is van het merk Jung en werd geleverd door Hateha, die in de voorfase al nauw betrokken was om een naadloze koppeling te garanderen.

100% stekerbare installaties voor appartementen House of Arnhem
  • Transformatie
  • Woningbouw
  • Wieland stekerbare installaties
  • Gecodeerde centraaldozen en koppelsnoeren
  • Minimale faalkosten
  • Korte doorlooptijden
100% stekerbare installaties voor appartementen House of Arnhem

Minimale faalkosten, korte doorlooptijden

Alle centraaldozen en koppelsnoeren zijn volledig gecodeerd en just-in-time in kamerpakketten op het project afgeleverd. De codes kwamen exact overeen met de montagetekeningen, waardoor de monteurs snel en foutloos konden installeren wat resulteerde in een flinke tijdswinst. Dat stekerbaar installeren zich niet alleen uitstekend leent voor utiliteitsprojecten, maar ook voor transformatie van kantoren naar woningen bewezen Isolectra en Linthorst Techniek op dit project in Arnhem.

Bekijk ook ons nieuwsbericht over hoe Isolectra 100% stekerbare installaties voor appartementen House of Arnhem realiseerde.

Onze kennispartners