Transformatie met stekerbare verlichtingsinstallatie

regiokantoor Stedin Netbeheer B.V. in Goes

Opdracht

Twee kantoorpanden aan de Anthony Fokkerstraat in Goes zijn volledig gerenoveerd en getransformeerd naar één nieuw kantoor, het nieuwe regiokantoor van Stedin Netbeheer B.V. Vanwege de korte doorlooptijd van het project zijn de verlichtingsinstallaties door Tes installatietechniek stekerbaar uitgevoerd.

DALI-link Lichtmanagementsysteem

De realisatie van het speciaal ontworpen multifunctionele lichtmanagementsysteem voor dit project is in nauwe samenwerking met Isolectra, B.E.G. en Technische Unie tot stand gekomen. Het systeem omvat een DALI-LINK lichtmanagementsysteem van B.E.G., in combinatie met het complete DALI-portfolio van Wieland. Alle B.E.G.-componenten en actoren zijn verwerkt in stekerbaar uitgevoerde ‘slimme lasdozen’, waaraan de Wieland-snoeren eenvoudig gekoppeld konden worden en per stramien is een kleine sb11 sensor geïnstalleerd, die de aanwezigheid, kleine bewegingen en daglichthoeveelheden registreert. Het systeem is eenvoudig aanpasbaar.

Transformatie met stekerbare verlichtingsinstallatie
  • Renovatie & transformatie
  • DALI-LINK lichtmanagementsysteem
  • SB11 sensor
  • Wieland DALI-portfolio
  • B.E.G. / Technische Unie
  • 5-polige Wieland stekkers
  • Stekerbare vloerzuilen
Transformatie met stekerbare verlichtingsinstallatie

Stekerbare LED-armaturen

Beide kantoorpanden aan de Anthony Fokkerstraat waren al voorzien van nieuwe Zumtobel LED-armaturen en konden eenvoudig worden hergebruikt. De armaturen zijn geopend, gereinigd en voorzien van 5-polige Wieland stekkers, wat ervoor zorgde dat deze op de bouw niet nogmaals geopend hoefde te worden en ze eenvoudig aan te sluiten waren.

In navolging van de verlichtingsinstallatie is ook een aantal vloerzuilen in het hoofdkantoor stekerbaar uitgevoerd, zodat eenvoudig de wandcontactdozen aangesloten konden worden.

Bekijk ook ons nieuwsbericht over hoe Isolectra stekerbare verlichtingsinstallaties voor regiokantoor Stedin in Goes [https://admin.isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/stekerbare-verlichtingsinstallatie-voor-regiokantoor-stedin-in-goes/] realiseerde.

Onze kennispartners