Stekerbare installaties voor Van der Valk Amsterdam

Amsterdam is een nieuw hotel rijker

Opdracht

Amsterdam is een nieuw hotel rijker, Hotel Van der Valk Amsterdam. Een 67 meter hoge toren met ruim 200 kamers, welnessvoorzieningen en vergader- en congresfaciliteiten. Ook voor dit project deed Techval technische installaties een beroep op de stekerbare installaties van Isolectra.

 

Flexibiliteit

Het hotel is op de hotelkamers na volledig stekerbaar uitgevoerd met Wieland. Vooral in de hoogbouw, installatietechnisch het meest complexe deel, bewees stekerbaar installeren zijn meerwaarde. Op dit deel zijn veel uren montagetijd bespaard. Ook zorgt de montagewijze voor een hoge mate flexibiliteit, de installaties zijn eenvoudig om te bouwen en uit te breiden.

Stekerbare installaties voor Van der Valk Amsterdam
  • Nieuwbouw
  • 200 kamers
  • Snel en flexibel installeren
  • Hotelbox
Stekerbare installaties voor Van der Valk Amsterdam

Hotelbox

In samenwerking met Techval ontwikkelt Isolectra oplossingen om ook hotelkamers efficiënter stekerbaar te kunnen installeren. Een voorbeeld hiervan is de hotelbox. Alle intelligentie bevindt zich in deze box boven een verlaagd plafond of achter de voorzetwand in een gang. Van hieruit ga je met een koppelsnoer naar het bedhoofd. Dit is een efficiëntere en snellere manier van installeren, omdat hotelkamers vrijwel altijd identiek zijn.

Onze kennispartners