Industrie

Stekerbaar installeren in de industrie

Hoge eisen in zware omstandigheden

Regen. Volop zon. Vervuilde omgeving. Trilling en beweging. Zomaar wat omstandigheden die industriële installaties te verduren krijgen. En toch moeten ze altijd foutloos blijven functioneren. Of het nu een chemische fabriek, hijskraan, stal of productiehal is, de industrie moet door kunnen blijven draaien.

 

Robuust genoeg

Isolectra biedt installaties die efficiënt, flexibel en snel aangepast kunnen worden. Een betrouwbare oplossing dus! Onze IP69K serie Wieland RST® stekerbare installatiesystemen zijn robuust genoeg voor zware industriële omgevingen. Indoor en outdoor. Kracht, verlichting en besturing. En onze PODIS vlakkabel systemen koppelen een enorme installatiesnelheid aan flexibiliteit bij het maken van aftakkingen.

Industrie
Industrie

Onder elke omstandigheid

Wieland RST® stekerbare installaties zijn niet alleen robuust, waterdicht en bestand tegen trillingen, vocht, hitte en kou. Ze zijn ook resistent tegen vele soorten chemicaliën in vervuilde omgevingen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld tegen oliën, vetten, ammoniakdampen, benzine, veel oplosmiddelen, voedingsmiddelen en zijn ze UV-bestendig.

 

Geen uitdaging te groot

De verschillende omstandigheden die we in de industriële sector tegenkomen, vormen soms een uitdaging. Maar geen uitdaging is ons te groot. Met Wieland RST® leveren wij kwaliteit en snelheid. Sterker nog, Wieland RST® is tot wel twee keer sneller dan een conventionele installatie.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners