Infra

Stekerbaar installeren in de infra

Bedrijfszekerheid van groot belang

De verlichting van de infra, iets waar iedereen mee te maken heeft. Denk aan straatlantaarns, of de verlichting in een tunnel. Bij deze verlichting is, naast een efficiënte installatiemethode en flexibiliteit, vooral de bedrijfszekerheid van groot belang. Dit geldt voor installaties in hoog risico objecten, maar ook voor de openbare straatverlichting.

 

Uitvalstijd minimaliseren

Isolectra garandeert deze bedrijfszekerheid met de kwaliteit van onze Wieland RST® stekerbare installatiesystemen. Het systeem biedt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld verlichtingsarmaturen snel uit te kunnen wisselen en daarmee de uitvalstijd te minimaliseren. Koppel dat aan een uitgekiend ontwerp en je hebt een perfecte installatie voor wegverlichting, tunnelverlichting of andere infra-installaties.

Infra
Infra

Robuust en betrouwbaar

Wieland RST® stekerbare installatiesystemen zijn niet alleen IP69k waterdicht. Ze zijn ook nog eens robuust en bestand tegen chemicaliën die voorkomen in vervuilde omgevingen. Alles om te overleven in tunnels, langs spoorwegen, langs wegen of in de openbare ruimte.

 

Voor iedere uitdaging

Snel, foutloos en betrouwbaar. Dat durven wij te garanderen met onze systemen. Isolectra denkt mee van begin tot eind. Van ontwerp tot uitvoering. Voor iedere uitdaging, is een oplossing.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners