Zorg

Stekerbaar installeren in de zorg

Zorgen voor de zorg

Ziekenhuizen zijn complex, sterker nog de installaties behoren tot de meest technische bouwwerken. De installaties zijn groot, bestaan uit veel systemen, hebben een hoog energieverbruik en bovenal een hoog veiligheidsniveau. Voor de installateur dus extra belangrijk om met de goede installaties en systemen te werken.

 

Betrouwbare partner

Isolectra is trotse partner van de zorg. In de afgelopen vijftien jaar is vrijwel ieder nieuw gebouwd ziekenhuis voorzien van een Wieland GST18® stekerbare installatie. In veel gevallen zelfs 100% stekerbaar. Ontworpen en uitgevoerd door de installateur, samen met Isolectra. Van de hal tot de beddenkamers, van het laboratorium tot de operatiekamer.

Zorg
Zorg

Passende oplossing

Voor elke uitdaging is er een passende stekerbare oplossing. Dit dankzij Isolectra’s breedste portfolio aan stekerbare installatiematerialen. Van de verdelers tot het laatste lichtpunt, de laatste schakelaar, sensor, besturing, trafo en WCD. Zelfs voor de installaties met medische aarding in de operatiekamers. 100% stekerbaar, 100% betrouwbaar.

 

De kracht van ervaring

Kennis en ervaring in de zorgsector. Dat maakt het verschil. Met de ervaring die wij hebben opgedaan over de sector en de geldende normen, dragen wij graag ook ons steentje bij aan de zorg.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners