Kantoren

Stekerbaar installeren in kantoren

Verplicht verduurzamen

In het klimaatakkoord staat beschreven dat ook bedrijven hun steentje bij moeten dragen aan een duurzamer klimaat. Dat wil ook zeggen duurzamer bouwen en renoveren, het verplichte energielabel C per 2023 en zelfs energielabel A in 2030 en tot slot meer mulit-tenant gebouwen met verschillende gebruikerswensen waar op ingespeeld moet kunnen worden.

 

Slim en eenvoudig aanpasbaar

Isolectra helpt de installateur met het engineeren van slimme stekerbare installaties die eenvoudig aanpasbaar zijn. Handig voor zaken als intelligente aanwezigheidsdetectie, DALI en KNX besturingen. Wij bieden eenvoudig aan te brengen systemen, herbruikbare materialen en flexibiliteit.

Kantoren
Kantoren

Kant-en-klaar

We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor de installateur. Dit doen wij door plug & play energiebesparende aanwezigheidsdetectie te leveren, aangesloten op plug & play decentrale besturingsunits, roomcontrollers met ingebouwde aansturing van licht en HVAC. Kant-en-klaar dus!

 

Energiezuinig aan de slag

Energiezuinig, flexibel en efficiënt. Waarden die helpen om de duurzaamheidsdoelen te behalen. Wij denken mee van A tot Z. Van ontwerp tot installatie.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners