Onderwijs

Stekerbaar installeren in het onderwijs

Zij zijn de toekomst

Onderwijsgebouwen worden steeds vaker verduurzaamd. Energiebesparing, een goede ventilatie, een goede data (WiFi) infrastructuur en voldoende laadpunten van apparatuur zijn hierbij belangrijke elementen. Best een uitdaging bij de veelal bestaande gebouwen.

 

Van A tot Z

Isolectra helpt de installateur met het engineeren van slimme stekerbare installaties, stekerbare besturingen én flexibele stekerbare oplossingen voor de bureau electrificatie, ofwel voldoende stroomvoorziening. Niet alleen bij het ontwerp van de installatie, maar ook in de uitvoering.

Onderwijs
Onderwijs

Eindeloze mogelijkheden

Aanwezigheidsdetectie met stekerbare aansluitingen. Stekerbaar installeerbare DALI en KNX besturingen. Het integreren van HVAC aansturingen in stekerbare roomcontrollers. Dit zijn maar een paar van de mogelijkheden om een moderne installatie in een onderwijsgebouw zo efficiënt mogelijk te installeren. Uitdagingen juichen wij, samen met de installateur, toe.

 

Toekomstbestendig

Een moderne en toekomstbestendige installatie die voldoet aan alle duurzaamheidseisen. Dat is het doel. Met onze kennis van slimme besturingen en het integreren van besturingen in plug & play roomcontrollerboxen, helpen we de installateur aan een sneller en efficiënter installatieproces.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners