Parkeren

Stekerbaar installeren in parkeergarages

Zij zijn de toekomst

Parkeergarages zijn vandaag de dag comfortabeler, luxer en veiliger. Maar daarentegen ook steeds complexer. Met energiebesparende aanwezigheidsdetectie en laadsystemen voor elektrische auto's. Maar ook een robuuste installatie met een hogere IP waarde blijft nodig.

 

Openbaar of particulier

Isolectra levert de ideale oplossing voor elk vraagstuk. Een openbare parkeergarage die eenvoudig en snel laadstations wil kunnen installeren. Of een particuliere garage waar je als de bewoner een elektrische auto aanschaft, snel een laadstation wilt kunnen bijplaatsen. Wij kunnen perfect inspelen op deze behoeften.

Parkeren
Parkeren

De oplossing

De Wieland podis NRG, een robuust vlakkabelsysteem met snel plaatsbare aftakkingen, is de oplossing. Dat betekent niet alleen een snellere initiële installatie, maar ook dat het bijplaatsen van een wand laadunit zo geregeld is. Het hoge vermogen is ideaal voor grotere garages met veel laadpunten, de IP65 waterdichtheid maakt gesisNRG geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. De flexibele kabel maakt het aanleggen in bestaande garages eenvoudig. Makkelijker kan bijna niet.

 

Tijd is geld

Tijd besparen. Dat willen we allemaal. Het installeren van het Wieland podis NRG vlakkabelsysteem gaat minimaal 65% sneller dan bij een conventionele installatie. En wilt u een unit bijplaatsen? Dit gaat wel tot 80% sneller. En het allerbelangrijkste, altijd foutloos!

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners