Retail

Stekerbaar installeren in de retail

Presteren onder tijdsdruk

Retail is een uitzonderlijke markt, dit heeft alles te maken met de enorme tijdsdruk. Een winkel moet immers binnen een paar dagen weer open kunnen. Als retail-installateur moet je daarom om kunnen gaan met die tijdsdruk, goed voorbereid zijn en heel goed en snel kunnen plannen. Flexibiliteit is een sleutelwoord. Isolectra ondersteunt de retail-installateur op het gebied van stekerbare installaties.

 

Plug & play typicals

Isolectra zorgt dat de installateur, met de stekerbare installaties, elke uitdaging aan kan. We maken een efficiënt plan dat snel en breed toegepast kan worden. We kijken hierbij uiteraard naar de haal- en beschikbaarheid van de materialen. Een plug & play totaalpakket.

Retail
Retail

Succes behaal je samen

Goed samenwerken is, onder deze tijdsdruk, extra belangrijk. Samen met de retail-installateur bedenken wij typicals voor de installatie. Standaard oplossingen en producten die de installateur elke keer weer kan toepassen. Met de Elektrotechnische Groothandel bepalen we welke materialen altijd beschikbaar moeten zijn zodat de retail-installateur zijn werk zo efficiënt mogelijk kan doen.

 

Race tegen de klok

Met onze stekerbare installaties zorgen we niet alleen voor een efficiënte en gemakkelijke installatie. Maar we helpen ook om de deadline, elke keer opnieuw, te halen. En daar doen we alles voor.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners