Hotels

Stekerbaar installeren in hotels

Comfort als basis

Hotels zijn er in allerlei soorten en maten. Grootschalig of kleinschalig. Luxe of basic. Maar allemaal willen ze hun gasten een goede beleving bezorgen. Een hotelkamer heeft daarom vaak veel installatietechniek.
En die techniek moet wel het gewenste comfortniveau bieden.

 

Oplossing op maat

Isolectra denkt graag mee vanaf de start, de ontwerpfase. Want moeten de meterkasten en decentrale beveiliging in de kamer zelf? Of niet? Voor beide opties hebben we een ideale stekerbare bekabelingsoplossing. Een stekerbare roombox met geïntegreerde automatisering of een eenvoudigere relaistechniek plug&play installeren? Elke situatie vraagt een oplossing op maat.

Hotels
Hotels

Ontwerp én uitvoering

Natuurlijk stoppen wij niet bij het ontwerp. Ook in de uitvoering kunnen we veel voor onze opdrachtgever betekenen. Losse producten of liever per kamer een kit met daarin alle producten voor die ene kamer.
Alles is mogelijk. Ook kunnen we alle producten uiteraard labelen. Zo kan elk montageteam snel en foutloos aan de slag.

 

Samenwerking

Met samenwerking kom je het verst. We zorgen niet alleen dat de stekerbare installatie het gewenste comfortniveau biedt, we zorgen er ook voor dat deze snel en efficiënt, met lagere faalkosten, geïnstalleerd wordt. In de helft van de tijd… Of misschien nog wel sneller.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners