Unitbouw

Stekerbaar installeren in unitbouw

Tijdelijke woningen

Unitbouw is een ideale oplossing voor het realiseren van tijdelijke woningen. Er is een grote behoefte om snel, tijdelijke woningen te plaatsen. Tijdens de bouw is snelheid en efficiency cruciaal. De woningen worden fabrieksmatig gebouwd, niet alleen casco maar ook inclusief alle installaties.

 

Een goede match

Een stekerbare installatie past heel goed bij de unitbouw. Niet alleen omdat de installatie snel en doelmatig kan worden geïnstalleerd, maar ook omdat het perfect past in een industrieel fabricageproces. Een prefab installatie is, in het kader van de nieuwe wet kwaliteitsborging, eenvoudiger te certificeren. Tot slot past de mogelijkheid om de woning en de installaties te hergebruiken helemaal in de circulaire gedachte achter dit soort woningen.

Unitbouw
Unitbouw

Compleet ontwerp

Isolectra's Wieland GST18® systeem is de meest gebruikte stekerbare installatie voor droge omgevingen. We helpen met het ontwerp van het hele systeem voor de unitwoning, van de verdeler tot de keuken. En van de laatste WCD tot alle lichtpunten. Ook de voeding van de installatie moet snel en efficiënt te installeren zijn, ofwel stekerbaar, bijvoorbeeld met een Wieland 3x50A of 3x100A vlakkabelsysteem.

 

Industrieel, flexibel en circulair

Snel installeerbaar én efficiënt in montage en afwerking. Kortom, een toevoeging aan ieder industrieel bouwproces. Wij ondersteunen een goed ontwerp dat altijd het beste bij het product en de bouwprocessen past. In de fabriek én op locatie.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners