Transformatie en Renovatie

Stekerbaar installeren in transformatie en renovatie

Efficiency noodzakelijk

De leegstand van gebouwen is zonde. Daarom worden er steeds meer (kantoor)panden getransformeerd tot appartementen en studio’s. Het is een enorme klus om deze, over het algemeen oudere, panden te renoveren. Ze moeten voldoen aan alle huidige eisen. Goed geïsoleerd, energiezuinig, modern en all-electric.

 

Strak en afgewerkt

Bij transformatie en renovatie worden vaak holle wanden of tussenwanden toegepast. Een ideaal bouwproduct om een GST18® stekerbare installatie efficiënt toe te kunnen passen. Ook kan er in gietvloeren een speciale Wieland RST® stekerbare installatie worden aangelegd. Strak en volledig afgewerkt.

Transformatie en Renovatie
Transformatie en Renovatie

Compleet ontwerp

Isolectra's Wieland GST18® systeem is perfect toepasbaar in holle wanden en plafonds. Er zijn heel veel producten, zoals WCD's, schakelaars, verlichting en groepenkasten, standaard met een GST18® aansluiting verkrijgbaar. De elektrische verdeling kan worden gemaakt met slimme compacte GST18® schakelverdelers.

Voor betonnen gietvloeren bieden wij het gecertificeerde Wieland RST20® stekerbare installatiesysteem. Hiermee kunnen de aansluitingen vanuit de gietvloer naar wanden en/of lichtpunten gebracht worden.

 

Voor elk project

Een goede voorbereiding, een slim ontwerp en de hulp van Isolectra brengen de perfecte oplossing voor elk project. Wij bieden voor elke bouwvorm en bouwmateriaal een geschikte stekerbare installatiemethode die ervoor zorgt dat een installatie tot 90% sneller, efficiënter kan worden aangelegd met tot wel 90% lagere faalkosten.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners