Prefab Betonbouw

Stekerbaar installeren in prefab betonbouw

Sneller bouwen, minder stikstofuitstoot

Woningnood en stikstofuitstoot. Twee belangrijke maatschappelijke thema’s. Prefab bouwen is sterk in opkomst omdat dit een belangrijke manier is om sneller te kunnen bouwen en stikstofuitstoot te verminderen. Isolectra biedt met stekerbaar installeren de oplossing om installaties al in de prefab bouwdelen aan te brengen. Dit scheelt een hoop tijd en maakt dat de woning sneller opgeleverd kan worden. Een win-win situatie!

 

Altijd in ontwikkeling

Isolectra heeft, samen met Wieland, een stekerbare installatie ontwikkeld die direct in de prefab betonelementen ingegoten kan worden. Uniek! De complete installatie, met kabels, connectoren en verdelers wordt meegestort in de bouwelementen. De wanden en vloeren worden tijdens het plaatsen in de ruwbouw elektrisch gekoppeld. Duurzaam, snel en veilig.

Prefab Betonbouw
Prefab Betonbouw

Unieke beton gecertificeerde stekerbare installatie

We hebben voor onze IP69k waterdichte stekerbare Wieland RST20® installatie een speciale kabel ontwikkeld voor gebruik in prefab beton. Het systeem kan worden ingegoten in betonnen prefab elementen, omdat het voldoet aan de strenge voorwaarden die bij deze bouwmethoden van toepassing zijn. Uiteraard staan wij installateurs en bouwers bij met advies en engineering door onze specialisten. Ook regelen wij de assemblage en kitting. Zo kan elk montageteam snel en foutloos aan de slag.
 

Bouwen aan de toekomst

Sneller en duurzamer bouwen. Minder stikstofuitstoot. Lagere faalkosten. En tot slot minder bouwafval. Zomaar een aantal grote voordelen van deze unieke manier van installeren in de prefab betonbouw. De werkwijze van de toekomst!

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners