Houtskeletbouw

Stekerbaar installeren in houtskeletbouw

Houtskeletbouw maakt opmars

Mede door de actuele uitdagingen in de woningbouw maakt houtskeletbouw zijn opmars. Prefabricage is een van de oplossingen om steeds complexere installaties sneller, duurzamer en met minder personeel te realiseren. Isolectra’s stekerbaar installeren is perfect toe te passen in de skeletbouw.

 

Een goede uitgangspositie

Een goede voorbereiding is het halve werk. De wanden en plafonds in de houtskeletbouw bieden vaak een goede uitgangspositie voor het aanleggen van een Isolectra stekerbare installatie. Met een goed ontwerp wordt er montagetijd, faalkosten en uitstoot op de bouwplaats bespaart.

Houtskeletbouw
Houtskeletbouw

Het hoogste niveau

Isolectra's Wieland GST18® systeem is de meest gebruikte stekerbare installatie voor droge omgevingen. En dat is niet voor niets! Er zijn heel veel producten, zoals WCD's, schakelaars, verlichting en meterkasten, standaard met GST18® aansluiting verkrijgbaar. Kwaliteit, ondersteuning en verkrijgbaarheid, daar staan wij voor.

 

Slim en eenvoudig

Slimme compacte schakelverdelers in de wanden of stekerbare centraaldozen in het plafond. Een goed voorbereide installatie is tot 90% sneller, eenvoudiger, in minder stappen en met tot wel 90% minder faalkosten aan te leggen. Perfect voor de energiedistributie.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners