Vertical Farming

Stekerbaar installeren in vertical farming

Voedsel van de toekomst

Vertical farming. Een van de oplossingen om de wereld van voedsel te voorzien. Bij deze techniek worden met name groenten geteeld in een volledig gecontroleerde omgeving. Hierbij worden geavanceerde methoden zoals assimilatieverlichting, luchtbehandeling en voedingssystemen toegepast. Zo'n omgeving kan overal ingericht worden. In een industrieel gebouw, een zeecontainer of zelfs in een module met daarin een productiesysteem met vele lagen planten in teeltbedden.

 

Groeilicht

Isolectra denkt graag mee over de indeling en infrastructuur. Deze wijken namelijk sterk af van die in de traditionele glastuinbouw. Om de teeltlagen te voorzien van het benodigde groeilicht is er vaak een ander type assimilatieverlichting nodig dan bij de glastuinbouw. Deze verlichting wordt door de fabrikant vaak voorzien van het kleinere Wieland RST16® of RST08® connectorsysteem.

Vertical Farming
Vertical Farming

Plug & play in elke situatie

Met de Wieland vlakkabel of Wieland RST®-systemen maken we voor elk type armatuur en/of voor elk type productiesysteem een passende plug & play elektrische infrastructuur. Snel installeerbaar, efficiënt en bedrijfszeker.

 

Duurzaam, snel en betrouwbaar

Het voedsel van de toekomst produceren we samen. Isolectra heeft een installatie oplossing voor elk vertical farming project, precies afgestemd op de omgeving. Duurzaam, snel en betrouwbaar. Alles voor een goede oogst.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Erik van Wijland
Erik van WijlandAccountmanager Greenhouse & Horticulture
Onze kennispartners