Glastuinbouw

Stekerbaar installeren in de glastuinbouw

Internationalisering

Van oudsher is Nederland een belangrijke speler in de glastuinbouw. Er gaan vele miljarden om in de export aan groenten, bloemen en planten. Zeker de glastuinbouw, met de hiervoor ontwikkelde assimilatieverlichting, speelt hier een enorme rol in.

 

Wereldwijd

Isolectra is trots onderdeel te zijn van de glastuinbouw. En ons aandeel groeit. De toename van de bevolkingsgroei dwingt nationale overheden tot een hogere productie van eigen bodem en daardoor richt het beleid zich op een hogere mate van zelfvoorzienendheid. De kassenbouw en assimilatieverlichting verspreiden zich sinds de afgelopen jaren dan ook vanuit Nederland over de hele wereld.

Glastuinbouw
Glastuinbouw

Uitdagende omgeving

Isolectra heeft samen met Wieland Electric het RST®-concept ontwikkeld. Een plug & play installatieconcept voor in een uitdagende omgeving zoals de glastuinbouw. Alle RST® producten zijn IP66, IP67, IP68 en IP69k gecertificeerd. In veel glastuinbouwbedrijven over de hele wereld wordt dit concept inmiddels toegepast. Het geldt zelfs als de marktstandaard voor de assimilatieverlichting.

 

Op maat gemaakt

Door de kwalitatief hoogwaardige producten is een snelle, foutloze (plug & play) installatie mogelijk, waar ook ter wereld. Wij zijn bekend met de geldende regelgeving en standaarden, van elk continent. Samen met onze partners leveren wij installaties waarin efficiency, flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan. En altijd op maat gemaakt.

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Erik van Wijland
Erik van WijlandAccountmanager Greenhouse & Horticulture
Onze kennispartners