Wieland RST connectoren

Gepubliceerd op 13 november 2023Leestijd: 1 minuut

wieland rst connectoren.png

Verschillende connectoren met een hoge IP classificering vormen samen de RST® familie. Dit zijn: 

RST®MICRO: ronde connectoren van de RST08® serie met maximale ampères van 8A vinden bijvoorbeeld hun plaats in de kleinste installatiesituaties. Dit gebeurt meestal in LED-armaturen, lichtreclame of signaalstructuren. De connector is gecertificeerd volgens IEC61984 en tot IP69 waterdicht.

RST®MINI: VDE en cULus gecertificeerd en goedgekeurd volgens IEC61535 is de RST16® serie een gemaakt voor een maximale stroomsterkte van 16A en is perfect geschikt voor tot IP69 waterdichte armaturen met doorvoerbedrading. 

RST® CLASSIC: Met de RST20® en RST25® serie presenteert Wieland een echte allrounder. Het 20/25A systeem wordt gebruikt in een breed scala aan omgevingen tot IP69 waterdichtheid en heeft een uitgebreid portfolio aan toepassingen. Net als de RST® MINI zijn deze connectoren gecertificeerd volgens IEC61535 en wereldwijd toegelaten met o.a. VDE en cULus keurmerk. 

RST® power: De grootste en sterkste connector in de familie is de RST® POWER (VDE, IEC61984). Grote doorsneden en veeleisende terreinen zijn geen probleem voor deze IP69 waterdichte connector. Stromen tot 50A, kabels tot 5x16mm² kan deze compacte krachtpatser moeiteloos aan. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Onze kennispartners